AZ Ekotherm s.r.o. - Zimní zahradyPřátelství 207/100, 104 00 Praha 10 - Uhříněves, tel.: 777 743 261 (dispečink), fax: 267 713 122, e-mail: kral@azeko.cz, web: www.azeko.cz
Cz En Ru
zimní zahrady
špaletová okna
dřevěná okna
vchodové dveře
AZ Ekotherm - výroba eurooken a dveří největší výrobce zimních zahrad v ČR
 

Ostatní prosklené konstrukce

Ostatní prosklené konstrukce AZ EKOTHERM jsou atypické stavby dle požadavků zákazníka. Patří sem zejména prosklené světlíky, prosklené pergoly, specielní skleníky nebo prosklená stání pro automobily.
 

  • Prosklené světlíky se obvykle montují jako součást střechy. Krokve pod prosklenou část střechy se vyrábějí z lepené lamely a střecha je prosklená bezpečnostním izolačním dvojsklem. Upevnění skel je provedeno pomocí systému Gutmann. V případě, že je světlík montován na dřevěné krokve které nejsou vyrobeny z lepené lamely, je nutné na stávající krokve umístit distanční lepenou krokev.
  • Prosklené pergoly většinou navazují na zimní zahrady, ale mohou stát i samostatně. Konstrukce je provedena z dřevěných lepených lamel, zastřešení je provedeno v systému Gutmann. Do střechy je zpravidla použito jednoduché bezpečnostní sklo. Svými vynikajícími vlastnostmi se rovněž používá izolační dvojsklo se sklem Planibel Energy, které si zachovává čirost a zároveň má výborný stínící faktor. Pod takto prosklenou střechou můžete i ve slunném letním dni posedět v příjemném prostředí se zachovalým výhledem přes prosklenou střechu. Referenční fotografie si můžete prohlédnout zde.
     
  • Specielní skleníky jsou konstrukce obdobné jako zimní zahrady. Jsou určeny pro pěstování rostlin, obvykle subtropických. V zimě slouží pro uskladnění rostlin, které pro přezimování potřebují teplotu nad bodem mrazu a dostatek světla.
  • Stání pro automobily jsou v podstatě prosklené pergoly určené k parkování automobilů. Na střechu se obvykle používá jednoduché bezpečnostní sklo, případně může být použito i drátosklo

prosklené konstrukce

dřevěná prosklená pergolaprosklená pergola - stání pro automobilyprosklená pergolaprosklený světlík

Odkazy : Zimní zahrady - AZ Ekotherm - 

Poptávkový formulář

Jméno:
Telefon:
E-mail:
Druh poptávky + obchodní místo:
Místo realizace:
Mám zájem o:
  Děkujeme za Vaši poptávku, budete kontaktováni z Vámi vybraného obchodního místa.
 
Zadejte kontrolní součet čísel 7,10:
 
Poptávkový formulář