AZ Ekotherm s.r.o. - Zimní zahradyPřátelství 207/100, 104 00 Praha 10 - Uhříněves, tel.: 777 743 261 (dispečink), fax: 267 713 122, e-mail: kral@azeko.cz, web: www.azeko.cz
Cz En Ru
Зимние сады
Исторические окна
Деревянные окна
Входные двери
AZ Ekotherm - производство евроокон и дверей Крупнейший производитель консерваторий в Чехии
 

Новости -  AZ EKOTHERM

 

Посетите нас!

19.2.2019 Посетите нас на выставке ФОР ГАРДЕН в Праге на в выставочном комплексе ПВА Летняны 21.-24.3.2019. Здесь вы можете увидеть наш зимний сад и исторические окна.

Исторические окна

20.2.2018 Вы обмениваете окна в доме или квартире в историческом центре? Наша компания производит и монтирует исторические окна для вас! Мы подготовим техническую документацию, и мы отправим ваше заявление в офис в Праге для вас.  Посмотрите нашу фотогалерею►

исторические окна в Праге - AZ EKOTHERM

Посетите нас !

Посетите нас на быставке ФОР ГАРДЕН в Праге - Летняны 23. - 26. 3. 2017. Здесь вы можете увидеть наш дерево-алюминий зимний сад.

 

Зимний сад - Mladá Boleslav

22.7.2016 Мы установили зимний сад в городе Mladá Boleslav. Посмотрите:

зимний сад - AZ EKOTHERM зимний сад - AZ EKOTHERM зимний сад - AZ EKOTHERM 

Grand Prix - FOR GARDEN 2016

19.3.2016 Bolьшой успех! Мы выиграли Гран-при на выставке ФОР ГАРДЕН 2016 в Праге. Мы представили нашу консерваторию Ривиера с тройным остеклением.

Гран-при ФОР ГАРДЕН 2016 Зимный сад - Ривиера - AZ EKOTHERM Зимный сад - Ривиера - AZ EKOTHERM Зимный сад - Ривиера - AZ EKOTHERM Зимный сад - Ривиера - AZ EKOTHERM

Беседка Ностальгия на FOR GARDEN 2014

24.3.2014  Мы выставлялись на FOR GARDEN 2014 naш новый продукт беседку Ностальгия.

 бецедка Ностальгуябецедка Ностальгуябецедка Ностальгуя

Посетите нас !

21.2.2014  Выставка FOR GARDEN Praha - Letňany 20.-23.3.2014. Здесь вы можете увидеть нашу беседку Ностальгия с французской мебели !

беседка Ностальгиа

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zveme Vás na veletrh FLORA Olomouc 2012

29.3.2012 Po velmi úspěšném veltrhu FOR GARDEN v Praze Letňanech si Vás tentokrát dovolujeme pozvat na jeden z nejznámějších moravských veltrhů FLORA v Olomouci. Najdete nás v 1. patře hlavního pavilonu, kde bude postavena zimní zahrada RIVIERA.

Zveme Vás na veletrh FOR GARDEN

FOR GARDEN

15.3.2012 Srdečně Vás zveme na tradiční veletrh FOR GARDEN na výstavišti v Praze - Letňanech, kde Vám v hale 1E19 představíme typovou zimní zahradu RIVIERA a další produkty naší společnosti.

Právě realizujeme - špaletová okna ulice Rumunská, Praha

14.3.2012 Navzdory krutým mrazům, které letos byly i v hlavním městě Praze, běžela výroba i montáže společnosti AZ EKOTHERM prakticky bez omezení. Z řady realizovaných zakázek během letošní zimy Vám představujeme realizaci špaletových oken na ulici Rumunská v Praze, která jsou zajímavá ozdobnými dřevěnými doplňky.

bytový dům se špaletovými okny AZ EKOTHERMšpaletová okna AZ EKOTHERMdetail špaletového okna AZ EKOTHERM špaletová okna

 

Realizovali jsme - replika klasické oranžerie předána zákazníkovi

5.1.2012 V měsíci prosinci bylo úspěšně  předáno zákazníkům k užívání několik zimních zahrad. Dokončena byla rovněž replika klasické oranžerie, o které jsme Vás již informovali.  Počet realizací zimních zahrad společnosti AZ EKOTHERM v loňském roce překročil magickou hranici 1000.

zimni zahrada replika oranzerie zimni zahrada replika oranzeriezimni zahrada replika oranzerie

Právě realizujeme - replika klasické oranžerie

21.11.2011 Na přání zákazníka právě realizujeme nedaleko hlavního města Prahy zimní zahradu - repliku klasické oranžerie. Celé konstrukčně náročné dílo je spojením klasického stylu anglických oranžerií a moderního technického řešení, které umožní zákazníkovi komfortní celoroční využití. Podobné předchozí realizace najdete v naší fotogalerii zimních zahrad.

zimní zahrady oranžeriezimní zahrady oranžeriezimní zahrada oranžerie

Špaletová okna v Praze - Podolí

27.9.2011 Další realizace špaletových - kastlových oken, ze které jsou následující fotografie,  byla dokončena v Praze - Podolí.

špaletová okna Podolíšpaletová okna Podolíšpaletová okna Podolí

Zveme Vás na veletrh

 

6.9.2011 V naší expozici 3B19 Vám představíme dřevo-hliníkovou zimní zahradu, špaletové okno, dřevěné okno ze zajímavé dřeviny Red Grandis a další produkty naší společnosti.

Další realizace špaletových oken

3.8.2011 Minulý měsíc jsme úspěšně zrealizovali další bytový dům se špaletovými okny v městské části Praha - Vinohrady v ulici Hradecká. Další 2 bytové domy, kde budou osazena naše špaletová okna jsou aktuálně ve výrobě.

špaletová okna AZ EKOTHERMšpaletová okna AZ EKOTHERM špaletová okna AZ EKOTHERM

Foto od zákazníka

21.6.2011 Foto od zákazníka, který je spokojen s naší prací vždy potěší a rádi se o něj podělíme. Tato zakázka v Praze - Šestajovicích byla realizována v březnu letošního roku, foto je aktuální ze dne 17.6., kdy už jsou kompletně hotovy venkovní úpravy.

zimní zahrady AZ EKOTHERM

Den otevřených dveří

27.5.2011  Srdečně Vás zveme na den otevřených dveří, který se uskuteční v sobotu 11.6.2011 v čase 10 - 14 hodin v sídle společnosti AZ EKOTHERM  Přátelství 207/100 v Praze - Uhříněvsi. Budete mít reálnou možnost si v klidu prohlédnout zimní zahradu Riviera, prodiskutovat s odborníky problematiku zimních zahrad, dřevěných oken a ostatního sortimentu naší společnosti. Děti a vnoučata vemte s sebou - nakreslí nám domeček podle svých představ.  Těšíme se na Vaši návštěvu !

Realizace na Praze 1 je ve finále

19.5.2011   Náročná výměna špaletových oken v samotném centru Prahy se úspěšně blíží ke konci. Z následné fotografie je vidět, že byl plně zachován původní vzhled domu, přičemž jeho obyvatelé mohou využívat komfortu moderního okna. Významným přínosem pro uživatele jsou rovněž výrazně vylepšené tepelné a zvukově-izolační vlastnosti.

výměna špaletových oken AZ EKOTHERM

Veletrh FLORA Olomouc 2011 byl úspěšný

3.5.2011   Tradiční jarní veltrh FLORA Olomouc 2011 byl pro naši společnost úspěšný. Desetitisíce návštěvníků měly možnost si prohlédnout námi vystavovanou zimní zahradu, letos velmi povedeně zasazenou mezi expozice zahradní architektury. Potěšil nás zájem návštěvníků, přijatá pozvání od zákazníků, kteří se rozhodují realizovat s námi zimní zahradu a zejména přátelské návštěvy od spokojených zákazníků, kteří již námi dodanou zimní zahradu ke spokojenosti užívají. Máme přislíbené další fotografie již obydlených zimních zahrad, o které se s Vámi na našem webu v sekci fotogalerie podělíme.

zimní zahrady FLORA 2011zimní zahrady FLORA 2011zimní zahrada FLORA 2011

Veletrh FLORA Olomouc

FLORA Olomouc

29.4.2011   Zveme Vás do naší expozice v hlavním pavilonu A na tradičním jarním veletrhu FLORA Olomouc, který právě o tomto víkendu probíhá. Můžete si zde prohlédnout dřevohliníkovou zimní zahradu, prosklenou pergolu a seznámit se s dalším sortimentem naší společnosti.

Jaro v zimní zahradě

13.4.2011 Jaro je tady a venkovní zahrady se začínají probouzet k životu. V zimních zahradách, které jsou konstruovány na celoroční užívání má vegetace značný náskok, což dokumentuje fotografie nádherně rozkvetlé bugenvilie v zimní zahradě na okraji Prahy.

zimní zahrada AZ EKOTHERM

Právě realizujeme - Praha 1, ulice Vítězná

13.4.2011 I o víkendu pokračovaly práce na náročné výměně špaletových oken na Praze 1 pár kroků od lanové dráhy na Petřín. Vzhledem k velké finanční a dopravně-organizační náročnosti zde není možnost postavit lešení a tak musela na řadu přijít i horolezecká technika. Třetí fotografie dokumentuje stejný vzhled s původními okny - ve spodním  patře jsou již okna vyměněná. Chybí nátěr fasády po zapravení stavebního otvoru.

špaletová okna AZ EKOTHERMšpaletová okna AZ EKOTHERMšpaletová okna AZ EKOTHERM

25.3.2011 Po městských částech Prahy 2, 3 a 6 se špaletová okna naší společnosti výrazně přiblížila k samotnému srdci hlavního města. Včerejším dnem začala velmi náročná výměna vnějších špaletových oken na Malé Straně - ulice Vítězná, která završuje několikaměsíční úsilí nad technickým řešením, které je společným dílem našich techniků, architektů a památkářů.

špaletová okna AZ EKOTHERMšpaletová okna AZ EKOTHERMšpaletová okna AZ EKOTHERM

 

Zvýšení sazby DPH

24.3.2011 Zvýšení sazby DPH na dodávky s montáží  otvorových výplní a zimních zahrad ve dvou krocích od ledna 2012 na 14 % a od ledna 2013 na 17,5 % je určitě lepší varianta než skokové zvýšení na 20 %. K tomu od počátku roku je avizované již druhé zvýšení cen od dodavatelů izolačních skel. Pokud se právě nyní rozhodujete o výměně oken nebo o stavbě zimní zahrady, máte stále možnost je realizovat za výhodných cenových podmínek.

3.3 2011 Zvýšení sazby DPH, respektive její sjednocení na 20 % u bytové výstavby  je podle našich politiků rozhodnuto. Z původního termínu od roku 2012 se dnes již hovoří o letošním řijnu. Využijte proto možnost při dodávce spolu s montáží realizovat dřevěná okna, zimní zahrady, vchodové dveře a další doplňkový sortiment od společnosti AZ EKOTHERM stále za sníženou 10-ti % DPH.

Blíží se veletrh!

14.2.2011 Srdečně Vás zveme na jarní veletrh FOR GARDEN 2011, který se uskuteční ve dnech 17.-20. března 2011 v Praze na výstavišti v Letňanech.  Najdete nás ve stánku 1B1, kde si budete moci prohlédnout zimní zahradu Toscana s hliníkovým vnějším opláštění, prosklenou pergolu a další sortiment naší společnosti.

Výrazné slevy !

10.2.2011 I v měsíci únoru jsme pro Vás připravili výrazné slevy na dřevěná okna, zimní zahrady a ostatní sortiment naší společnosti. Informujte se u našich obchodních zástupců nebo nám zašlete poptávku on-line.

Šťastné a veselé v nových zimních zahradách od nás

3.12.2010 Celkem 81 zimních zahrad AZ EKOTHERM bylo letos dokončeno nebo je těsně před dokončením a předáním zákazníkům. Tímto se  i letos se výrazně rozrostl okruh našich zákazníků. Věříme, že si v našich zimních zahradách nebo za našimi okny spokojeně užijí blížící se vánoční svátky.

zimní zahrady - AZ EKOTHERMzimní zahrady - AZ EKOTHERMzimní zahrady - AZ EKOTHERM

10-ti letá záruka na povrchovou úpravu

10.11.2010 Proškolením našich obchodních zástupců jsme úspěšně završili proces certifikace na možnost poskytování 10-ti leté záruky SIKKENS LONGLIFE na povrchovou úpravu. Tímto jsme se zařadili mezi vybrané výrobce, kteří tuto záruku mohou poskytovat. Základní inforamce o tomto programu naleznete zde . Další informace Vám poskytnou naši obchodní zástupci.

Letošní vánoce - poslední šance !!

2.11.2010 Díky příjemným venkovním teplotám - na začátek listopadu nezvyklým - si ani neuvědomujeme, že nám letošní zima již klepe na dveře. Proto Ti z Vás, kteří ještě váhají s letošní realizací nových oken nebo zimní zahrady, mají v těchto dnech poslední šanci se dohodnout na realizaci. Dovolujeme si Vám své rozhodnutí  dále neodkládat a kontaktovat nás.

Další realizace špaletových oken

25.10.2010 V těchto dnech úspěšně dokončujeme další realizaci špaletových oken na bytovém domě v Praze 7 - Holešovicích.

 špaletová okna - AZ EKOTHERMšpaletová okna - AZ EKOTHERMšpaletová okna - AZ EKOTHERM

Když se dílo podaří

6.10.2010 Se souhlasem zákazníka Vám prezentujeme již plně zabydlenou zimní zahradu u Olomouce. Tato zimní zahrada byla realizována na již hotové terase s využitím částečné podezdívky a je celoročně užívána k plné spokojenosti zákazníka. Subtropické rostliny jsou pro něj nejen zálibou, ale i profesí - což dokládají následující fotografie.

 zimní zahrady AZ EKOTHERMzimní zahrady - AZ EKOTHERMzimní zahrady - AZ EKOTHERM

 

30.9.2010 Z důvodu nevyhovujícího technického stavu objektu byla ukončena činnost naší prodejny na Praze 6 - ulici Evropská. Veškeré aktivity této prodejny jsou prozatím přemístěny do sídla společnosti v Praze-Uhříněvsi, přičemž vyhledáváme nové vhodné prostory v oblasti Prahy 5 - 6.

21.9.2010 Dnes se otevřely brány veletrhu FOR ARCH. Naše expozice je připravena na Vaši návštěvu !!

 veletrh FOR ARCH 2010

30.8.2010 Srdečně Vás zveme na mezinárodní stavební veletr

h FOR ARCH 2010 na náš stánek 3A20, kde Vám představíme zimní zahradu v provedení dřevo-hliník, špaletové okno s úpravami dle Ústavu památkové péče a mnoho dalšího z našeho sortimentu.

Krupobití v Praze - naše zimní zahrada v centru krupobití přestála bez úhony

19.8.2010 Před pár dny se Prahou a jejími okrajovými částmi přehnalo krupobití, které způsobilo značné materiální škody. Využili jsme možnost od našeho zákazníka z jižní okrajové části Prahy, kterému na právě dokončované novostavbě rodinného domu krupobití poničilo fasádu, klempířské prvky a dokonce střešní krytinu. Zimní zahrada dodaná naší společností zůstala kromě několik

a drobných, velmi snadno a rychle opravitelných oděrek zcela nepoškozena, včetně střešních skel !  Tato zatěžkávací zkouška prověřila kvalitu naší konstrukce a potvrdila nutnost správně nadimenzovaných izolačních skel, zejména ve střeše. Děkujeme našemu zákazníkovi za možnost zveřejnění fotografií z této, i pro mnohé další, nepříjemné záležitosti, která se již snad dlouho nebude opakovat.

zimní zahrada - AZ EKOTHERMzimní zahrada - AZ EKOTHERM

poškození fasádypoškození štřešní krytiny kroupamipoškození fasády kroupamipoškození TiZn svodu od krup

Rekonstrukce bytového domu v centru Šumperka

14.7.2010 Jsme rádi, že jsme se mohli podílet na velmi povedené rekonstrukci bytového domu společenství vlastníků Bulharská 2 v samotném centru Šumperka u radnice. Přestože velkou část oken dodala před několika lety konkurenční firma, na dokončení rekonstrukce společných prostor byla vybrána naše společnost, která dodala dřevěná okna a vchodové dveře.  Výsledek můžete vidět na následujících fotografiích, které jsme obdrželi od spokojeného zákazníka.

 vchodové dveře AZ EKOTHERM
- Bulharskávchodové dveře AZ EKOTHERM
- Bulharská

dřevěná okna AZ EKOTHERM -
Bulharskádřevěná okna AZ EKOTHERM -
Bulharskávchodové dveře AZ EKOTHERM
- Bulharskávchodové dveře AZ EKOTHERM
- Bulharskávchodové dveře AZ EKOTHERM
- Bulharskádřevěná okna AZ EKOTHERM -
Bulharská

Realizace špaletových oken

22.6.2010 Zajímavá akce je realizována v průběhu měsíce června. Jedná se o výměnu stávajících špaletových-kastlových oken za nová moderní špaletová okna v Praze 3 na ulici Koněvova. I tato realizace špaletových oken probíhá pod kontrolou Ústavu památkové péče Praha. Více o špaletových oknech společnosti AZ EKOTHERM naleznete zde.

 špaletová okna AZ EKOTHERM
01špaletová okna AZ EKOTHERM
02špaletová okna AZ EKOTHERM
03

 

Právě jsme realizovali

10.6.2010 Letošní květen svým deštivým počasím stavebníkům nepřál. Přesto se naší společnosti podařilo za tento měsíc zrealizovat celkem 9 zimních zahrad. Mezi n

imi i typovou zimní zahradu Toscana na Praze - východ, kterou se i v tomto nepříznivém počasí povedlo za 2 dny kompletně namontovat. Dnes již je zahrada užívána a rádi Vám prezentujeme fotografie zaslané spokojeným zákazníkem. Další informace o našich typových zimních zahradách naleznete zde.

 montáž zimní zahrady typové
AZ EKOTHERMzimní zahrady typové AZ
EKOTHERM - TOSCANA 01zimní zahrady typové AZ
EKOTHERM - TOSCANA 02

Prosklené pergoly

19.5.2010 Prosklené pergoly jsou velmi oblíbeným místem pro relaxaci a odpočinek, přičemž dostatečně ochrání před sluncem a deštěm, a to  při zachování průhledu přes prosklenou střechu -  což jsou výhody oproti polykarbonátu. Proto se tento systém těší čím dál větší oblibě. Další informace o prosklených pergolách vyráběných společností AZ EKOTHERM naleznete zde, popřípadě shlédněte referenční fotografie.

10-ti letá záruka na povrchovou úpravu

5.5.2010 Dalším krokem ke zkvalitnění dřevěných oken vyráběných společností AZ EKOTHERM je zcertifikování na možnost poskytnutí 10-ti leté záruky sikkens LONGLIFE. Tato certifikace byla již úspěšně zahájena před dvěma týdny prvním auditem výroby. Úspěšné ukončení certifikace předpokládáme do konce 2. Q 2010.

Dřevěná okna EURO IV88 s koeficientem Uw=0,69 certifikována

24.4.2010 V tomto týdnu jsme úspěšně certifikovali dřevě

ná okna EURO IV88 s izolačním trojsklem Ug=0,5. Při této certifikaci jsme v akreditované zkušebně CSI Zlín dosáhli vynikající hodnotu celého okna Uw=0,69. Tímto  krokem jsme rozšířili stávající sortiment již dříve certifikovaných oken EURO IV88 se standardním izolačním trojsklem Ug=0,6.  (Dosažená hodnota celého okna s tímto standardním zasklením je Uw=0,80.)

Jarní FLORA Olomouc je tady!

FLORA Olomouc

13.4.2010 Srdečně Vás zveme na tradiční jarní veletrh FLORA Olomouc, který se uskuteční ve dnech 22. - 25. dubna 2010 na výstavišti FLORA Olomouc.  V naší expozici na galérii hlavního pavilonu A bude letos vystavena zimní zahrada Toscana s prosklenou pergolou. Ilustrační foto z veletrhu FLORA 2009:

zimní zahrada - FLORA
Olomouc

Z Glasurit Holzbau se stává SIKKENS

29.3.2010 Společnost Akzo Nobel Deco GmbH vlastník znače

k Glasurit Holzbau a SIKKENS - špičkových produktů na povrchovou úpravu dřeva -  provedla strategické rozhodnutí: přizpůsobit sortiment budoucím produktům značky SIKKENS. Mnohé ze známých produktů (včetně produktů na povrchovou úpravu stavebních výplní) Glasurit jsou do sortimentu převzaty v nezměněné kvalitě, jiné produkty byly zdokonaleny s vývojem nové receptury. A to vše s jedním cílem: nejlepší ochrana dřeva všech dob.

 SIKKENS

24.3.2010 Děkujeme všem zákazníkům a návštěvníkům

veletrhu FOR GARDEN 2010 za mimořádný zájem o naši veletržní expozici. Usilovně pracujeme na  Vašich poptávkách, které jsou Vám v těchto dnech rozesílány.

Přijďte si pro veletržní slevu na F

OR GARDEN 2010

Navštivte nás na veletrhu FOR GARDEN 2010 ve dnech 18.-21.3. 2010 na výstavišti PVA v Praze-Letňanech v hale 1B2 a vyzvedněte si slevový kupón na mimořádnou veletržní slevu na zimní zahrady ve výši 15 % na atypické a 5 % na typové zimní zahrady. Podmínkou je uzavření smlouvy a zaplacení 1. zálohy do 30. dubna a realizace v 1. pololetí roku 2010. V letošním roce bude pro Vás vystavena zimní zahrada Toscana v kombinaci s prosklenou pergolou. Ilustrační foto z předchozího ročníku FOR GARDEN - zimní zahrada RIVIERA:

 FOR GARDEN - zimní zahrada RIVIERA

Vzorkovník barev

15.2.2010  Zákazníkům můžeme nabídnout již v základním

vzorkovníku pro dřevěná okna, vchodové dveře a zimní zahrady možnost výběru ze 30-ti odstínů. Náš vzorkovník barev si můžete prohlédnout zde.
 

 

Právě realizujeme - zimní zahrada v Mladé Boleslavi

26.1.2010 Z probíhajících montáží aktuálně vybíráme realizaci zimní zahrady v dvoubarevném provedení.

zimní zahrady AZ EKOTHERM 2010-01zimní zahrady AZ EKOTHERM 2010-02zimní zahrady AZ EKOTHERM 2010-03

zimní zahrady AZ EKOTHERM 2010-04

 

Jedna z výhod zimní zahrady - příjemné klima po celý rok

12.1.2010 I přes značnou sněhovou nadílku a nízké teploty v lednu letošního roku panuje v zimních zahradách dodaných naší společností subtropické klima.

 zimní zahrady - zima 01zimní zahrady - zima 02

zimní zahrady - zima 03zimní zahrady - zima 04

 

Montáž dřevěných oken a zimních zahrad

v zimním období

29.12.2009 Díky používaným montážním postupům a materiálům není důvod k obavám před montáží dřevěných oken a zimních zahrad v zimním období a využít tak výhodnějších cenových podmínek. Jak je vidět z následujících fotografií, dokážeme si poradit i s velkou nepřízní počasí.

 montáž zimní zahradymontáž zimní zahrady

montáž zimní zahradymontáž zimní zahrady

Mimořádná akce Ug=1,0 za cenu Ug=1,1 !

4.12.2009 V rámci podpory prodeje v tomto období nabízíme zákazníkům pro dřevěná okna EURO IV68 izolační dvojskla s hodnotou Ug=1,0 za cenu izolačních dvojskel s Ug=1,1. Tato akční nabídka platí na vyžádání u našich obchodních zástupců a platí do odvolání.

Slevy na dřevěná okna a zimní zahrady pro zimní období 2009/10

6.11.2009 Od dnešního dne platí slevy na dřevěná okna, zimní zahrady a garážová vrata . Informujte se u našich obchodních zástupců.

Dřevěná okna EURO IV-68 s koeficientem Uw=1,19 certifikována

13.10.2009 Dnes jsme obdrželi CERTIFIKÁT na vlastnost výrobku pro dřevěná okna EURO IV-68 s hodnotou Uw=1,19 W/(m2.K). Tato kvalitní okna  rozšíří naši nabíd

ku za minimální příplatek ke standardnímu provedení.

certifikát dřevěná okna Uw=1,19

Dřevěná okna EURO IV-68 s koeficientem Uw=1,19 !!!

5.10.2009 Na základě požadavků trhu a  programu Zelená úsporám se společnost AZ EKOTHERM rozhodla odzkoušet a zařadit do výroby dřevěná okna EURO IV-68 zasklená izolačním dvojsklem Silverstar Zero Ug=1,0. Při zkouškách v autorizované zkušebně CSI Zlín  byla potvrzena jejich vysoká kvalita s vynikající hodnotou koeficientu prostupu tepla Uw=1,19.

Dřevěná okna, vchodové dveře a zimní zahrady na veletrhu FOR ARCH 2009
 

22.9.2009 Dnes začal stavební veletrh FOR ARCH 2009. První návštěvníci v dopoledních hodinách navštívili náš stánek v hale 3A 19 a shlédli se zájmem naši expozici. Dle očekávání zájem zákazníků vzbudily zejména špaletová okna a vchodové dveře EURO IV88. Zákazn

íci oceňují možnost prohlédnout si detaily vystavené zimní zahrady ALPINA. Tato zimní zahrada je po veletrhu okamžitě k odběru za mimořádnou veletržní cenu!

Aktuální foto: veltrh FOR ARCH 2009 právě začal

 

 Stavební veletrh FOR ARCH 2009

16.9.2009 Zveme všechny naše zákazníky a obchodní partnery na veletrh FOR ARCH 2009. který se koná již příští týden! Přijďte si prohlédnout detaily zimní zahrady a naši novinku  špaletová okna. Více zde:

Realizace zimní zahrady - výměna plastové za dřevěnou

14.9.2009 Již po několikáté jsme měnili původní zimní zahradu, nejčastěji plastovou, kovovou nebo truhlářsky vyrobenou, za zimní zahradu konstrukce ve standardu AZ EKOTHERM. Poslední taková výměna byla v minulých dnech dokončena v Říčanech u Prahy. Jednalo o výměnu plastové zimní zahrady se střechou z polykarbonátu, která je přímo propojena do

interiéru a v létě docházelo k extrémnímu přehřívání a v zimě naopak k promrzání. Nová zimní zahrada je vybavena ventilační jednotkou a střecha je nadstandardně zasklena speciálním sklem, které eliminuje přehřívání interieru zimní zahrady.

 

Realizace zimní zahrady - Nový Malín u Šumperka

11.9.2009 Minulý týden jsme úspěšně dokončili realizaci zimní zahrady a prosklených stěn vnitřního bazénu u rodinného domu v Novém M

alíně u Šumperka, kde jsme již v minulosti realizovali dřevěná okna, vchodové dveře a sekční garážová vrata.

 

 

 

 


 

 

 


Dřevěná okna


Zimní zahrady

   
Dřevěná okna dodáváme ve variantách EURO 68 a EURO 88. Ve výrobě jsou použity dřeviny smrk, borovice a dub. Certifikáty státní zkušebny o zajištění shody se současnými normami jsou samozřejmostí. Zimní zahrady jsou konstrukce z lepených dřevěných hranolů na bázi EURO 68 a EURO 88. Střecha je prosklená, dřevohliníková. Ve výrobním sortimentu je též 5 typových zimních zahrad za výrazně nižší cenu.


Vchodové dveře


Garážová vrata

   
Vchodové dveře jsou dodávány v členění a provedení dle základního katalogu nebo na základě individuálních požadavků zákazníka. Dveře jsou v základním provedení vybaveny pětibodovým kováním.výklopná. Sekční vrata s provedení RAL barev. Výklopná vrata mohou být v dřevěném obložení. Dodáváme a montujeme garážová vrata Hörmann sekční a výklopná. Sekční vrata s provedení RAL barev. Výklopná vrata mohou být v dřevěném obložení.
 

 





 






 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

КОНТАКТЫ

запрос
контакт
КОМПАНИЯ

Сертификаты
 
СПРАВКА

Фотогалерея
 
ДРУГИЕ

Новости
 

 

Odkazy : Zimní zahrady - AZ Ekotherm - 

Запрос он-лайн

Имя:   
Телефон:   
Адрес электронной почты:    
Тип бизнеса по требованию + место:
Место проведения:    
Меня интересует: 
  Спасибо за Ваш запрос, вам будет связаться по вашему выбору бизнес-места.
 
Введите контрольную сумму чисел 6,2:
 
требовать онлайн