AZ Ekotherm s.r.o. - Zimní zahradyPřátelství 207/100, 104 00 Praha 10 - Uhříněves, tel.: 777 743 261 (dispečink), fax: 267 713 122, e-mail: kral@azeko.cz, web: www.azeko.cz
Cz En Ru
zimní zahrady
špaletová okna
dřevěná okna
vchodové dveře
AZ Ekotherm - výroba eurooken a dveří největší výrobce zimních zahrad v ČR
 

Výstavy a veletrhy

Společnost AZ EKOTHERM se každý rok zúčastňuje řady výstav a veletrhů, z nichž k nejvýznamnějším patří tradiční stavební veletrhy FOR ARCH v Praze a regionální stavební veletrhy.

Pro návštěvníky našich expozic je atraktivní možnost si prohlédnout námi vyráběné a dodávané zimní zahrady, ale i detailní řešení našich dřevěných oken, špaletových oken a vchodových dveří.

Kde jsme prezentovali a kde se budeme prezentovat v nejbližší době? 

                                                Zeptejte se nás! ►

 

2020

Rok 2020 byl i v oblasti výstav nesmírně náročný. Původně plánovaná výstava ForGarden, na kterou jsme měli připraveny exponáty byla krátce před zahájením zrušena z důvodu koronavirové nákazy. Velké drama se odehrávalo před výstavou ForArch, na které nám byla nabídnuta účast místo zrušené ForGarden. Výstava se nakonec konala v omezených podmínkách za výjimečných hygienických opatřeních. Přesto byla úspěšná a velký zájem o naše výrobky nás v nelehké době nesmírně potěšil. Podívejte se na fotografii z výstavy.

 Stánek AZ Ekotherm na ForArch 202

2019

V roce 2019 jsme tradičně vystavovali na veletrhu  For Garden , který se konal 21. až 24.3.2019 v pražských Letňanech. Vystavovali jsme typovou zimní zahradu, nový typ HS portáluhistorické špaletové okno.  

Podívejte se na fotografie z výstavy.

Špaletové okno na výstavě For Garden 2019  HS portál AZ Ekotherm

 

Informace o výstavě můžete získat na  :for-garden.cz/

http://for-garden.cz/source/GARDEN_ONRED.jpg

2018

V roce 2018 jsme na veletrhu For Garden úspěšně presentovali novinku - typovou zimní zahradu zahradu Riviera v dřevohliníkovém provedení svislých stěn.

2017

Na veletrhu For Garden byla představena nová typová zimní zahrada Dalmacie, která je koncipována tak, aby ji bylo možné montovat pos přesh střechy jednopodlažních domů.

2016

V roce 2016 jsem na mezinárodním veletrhu získali cenu Grand Prix za komplexní řešení celoročně obyvatelné typové zimní zahrady Riviera92.

AZ Ekotherm obdržela cenu Grand Prix na veletrhu ForGarden 2016

 

2014

V letošním roce již máme za sebou první úspěšný veletrh FOR GARDEN v Praze, kde jsme prezentovali naši novinku - luxusní zahradní altán Nostalgie, který bude rovněž součástí naší expozice na veletrhu FLORA Olomouc ve dnech 24. - 27. dubna 2014.

altán Nostalgie - AZ EKOTHERMaltán Nostalgie - AZ EKOTHERMaltán Nostalgie - AZ EKOTHERM

2013

V roce 2013 jsme se po několika letech rozhodli nezúčastnit se stavebního veletrhu FOR ARCH. Naše vystavovatelské aktivity jsme zúžili na naše tradiční veletrhy FOR GARDEN a FLORA Olomouc, kde jsme vystavovali typové zimní zahrady.

2012

V  roce 2012  jsme se již tradičně zúčastnili tří významných výstav a veletrhů FOR GARDEN, FLORA a FOR ARCH. Zde velkou pozornost budilo špaletové okno s ohýbanými skly určené pro bytový dům v Praze - Holešovicích


2011

Velmi úspěšná výstava FLORA Olomouc. Jako na ostatních veletrzích v tomto roce zde byla prezentovaná zimní zahrada v kompletním provedení dřevo-hliník, včetně svislých stěn.

AZ EKOTHERM FLORA 2011 AZ EKOTHERM FLORA 2011 AZ EKOTHERM FLORA 2011

 2010

Veletrh FLORA v Olomouci zařazujeme do našich pravidelných výstav. Prezentovali jsme zde typovou zimní zahradu Toscana - cenově pro zákazníky nejdostupnější typovou zimní zahradu.

 

 2009

Pro velký zájem na veletrhu FOR GARDEN jsme se rozhodli vystavovat na tradičním slavném veletrhu FLORA Olomouc. Zájem zákazníků, kteří si doma celoročně chtějí udržet kousek středomoří, byl velký.

 

2008

V tomto roce se premiérově účastníme veletrhu FOR GARDEN, kde vystavujeme zimní zahradu Riviera, která přes veletrh STAVOTECH putuje až ke konečnému zákazníkovi. Na veletrhu FOR ARCH představujeme další typovou zimní zahradu Alpina.

 

 2006

Na veletrhu FOR ARCH prezentujeme doposud největší expozici. Hned dvě typové zimní zahrady a k tomu další produkty naší společnosti.

 

2005

Představujeme v pořadí druhou typovou zimní zahradu Madeira a eurookno se zúženými profily pro historické objekty, ze kterého se později vyvinulo námi vyráběné moderní špaletové okno.

 

2004

Na stavebním veletrhu FOR ARCH představujeme první typovou zimní zahrada RIVIERA.

 

2002

Na výstavišti v Letňanech prakticky na stejném místě se stejnými sousedy rozšiřujeme expozici. 

 

2001

Na veletrhu FOR ARCH budujeme naši první veletržní zimní zahradu, se kterou se následně účastníme regionálního stavebního veletrhu v Hradci Králové, kde jsme v tomto roce otevřeli další vlastní obchodní zastoupení. 

 

 2000

Náš první výstavní počin v obchodním centru CČM v Praze a první veletrh FOR ARCH na výstavišti v Praze - Letňanech. Reklamním tahákem byla lednička, kde místo dvířek bylo osazené okno a návštěvníci dostávali studené pivo. Když se majitel obchodu s bílou technikou dozvěděl, na jaký účel zakupujeme ledničku, projevil zájem o okna a následně jsme pro něj realizovali 2 zakázky ! 

Poptávka on-line

Jméno:   
Telefon:   
E-mail:    
Druh poptávky + obchodní místo:
Místo realizace:    
Mám zájem o: 
  Děkujeme za Vaši poptávku, budete kontaktováni z Vámi vybraného obchodního místa.
   

 

 

Odkazy : Zimní zahrady - AZ Ekotherm - 
Poptávkový formulář