AZ Ekotherm s.r.o. - Zimní zahradyPřátelství 207/100, 104 00 Praha 10 - Uhříněves, tel.: 777 743 261 (dispečink), fax: 267 713 122, e-mail: kral@azeko.cz, web: www.azeko.cz
Cz En Ru
zimní zahrady
špaletová okna
dřevěná okna
vchodové dveře
AZ Ekotherm - výroba eurooken a dveří největší výrobce zimních zahrad v ČR
 

Sportovní klub AZ EKOTHERM

O nás:

Sportovní klub AZ EKOTHERM byl založen 17. ledna 2001 s cílem vytvořit zázemí a podmínky amatérským - rekreačním -  sportovcům nejen z řad zaměstnanců společnosti AZ EKOTHERM vyrábějící kvalitní dřevěná okna, špaletová okna, vchodové dveře a zimní zahrady.

Sportovní činnost se od prvopočátku zaměřovala zejména na:

  • běh
  • cyklistiku
  • běžecké lyžování

Kromě aktivní účasti na řadě amatérských závodů je SK AZ EKOTHERM pořadatelem závodů:

 

Aktuálně:

6.11.2012 Připravujeme se na zimní lyžařskou sezónu. V rámci světové série závodů Worldloppet se letos zúčastníme tradičně Jizerské 50 a slavného závodu Finlandia Hiihto. V rámci přípravy používáme osvědčené kolečkové lyže SKIKE. Fotografie jsou z nedělního tréninku podél řeky Desné.

27.1.2012 Lyžařská sezóna je v plném proudu. Máme za sebou první závody - Jizerskou 50 a Patnáctku okolo Paprsku. Dobré sněhové podmínky nám umožňují se připravit na další závody - Orlický a Jesenický maraton. Ze série světových dálkových běhů budeme mít letos účast v hlavním závodě Transjussienne na 76 km volnou technikou.

2.3.2011 Lyžařská sezóna se pomalu blíží ke konci. Zúčastnili jsme se řady závodů série Worldloppet a Euroloppet doma i v zahraničí, včetně letos díky extrémním mrazům náročného TARTU maratonu v Estonsku. Připravuje se článek! Další z našich členů je právě na cestě na závod se všemi nej - Vasův běh.

Kros AZ EKOTHERMu  foto ze závodu - více v sekci Sezóna 2010

Odkazy : Zimní zahrady - AZ Ekotherm - 
Poptávkový formulář